Aluminium ramen en deuren in Wetteren

De juiste keuze van uw ramen en deuren is belangrijk voor de uitstraling van uw woning. U wilt uw pand te Wetteren voorzien van ramen, deuren van excellente kwaliteit met net dat ietsje meer?

Aluminium ramen en deuren zijn uitermate stevig en hebben niet enkel een lange levensduur, ze zijn bovendien inbraakwerend. Bij Boven Yvo hebt u een ruime keuze uit verschillende stijlen en ontwerpen van charmant, elegant tot strak. Stuk voor stuk zijn onze designs van hoogstaande kwaliteit. Met de gekende kenmerken van aluminium: krasbestendig én onderhoudsvriendelijk.

Met de degelijke expertise en vakkennis wordt ook uw totaalproject in Wetteren met de uiterste zorg voorzien van de aandacht die het verdient. We gaan nauwkeurig en met oog voor detail te werk. Bij Boven Yvo kan u rekenen op vakmanschap.

Aluminium, de ideale keuze voor uw ramen en deuren in Wetteren

Er zijn heel wat redenen om te kiezen voor aluminium ramen en deuren. In vergelijking met PVC is aluminium een veel sterker materiaal. Hierdoor kunnen aluminium ramen en deuren uitgevoerd worden met moderne, slanke profielen waardoor grotere constructies mogelijk zijn. Houten ramen en deuren zijn doorgaans duur en vragen een intensief onderhoud. Aluminium daarentegen is zeer makkelijk in onderhoud. Daarnaast zijn aluminium profielen beschikbaar in een brede waaier van kleuren en stijlen. Verder bieden aluminium profielen de hoogste graad van bescherming tegen inbraak en slijtage. Tenslotte is het de meest duurzame en ecologische keuze.

Boven Yvo: uw aluminium ramen en deuren vakman in Wetteren

Boven Yvo staat voor meer dan 40 jaar vakmanschap in aluminium ramen en deuren en is uitgegroeid tot een gekende familiezaak in Wetteren en ver daarbuiten.

Bij Boven Yvo hechten we het allergrootste belang aan stipte afspraken, volledige uitvoering in eigen beheer en kwaliteit. Wij vinden een persoonlijk klantcontact zeer belangrijk. Er is steeds een rechtstreekse controle op productie en plaatsing. Ontdek onze referenties of bezoek één van onze toonzalen nabij Wetteren.