DE SPECIALIST IN ALUMINIUM RAMEN & DEUREN

Over ons

Over ons

Boven Yvo N.V. is zowel voor nieuwbouw als renovatie gespecialiseerd in hoogkwalitatieve aluminium ramen en deuren. Boven Yvo biedt U reeds meer dan 40 jaar vakmanschap en is daarmee uitgegroeid tot een gekende familiezaak in de wijde regio van het Waasland tot Oost-Vlaanderen en verder. Gedreven door het succes in deze regio werden er 2 nieuwe filialen in Beervelde en Opwijk opgericht.

Boven Yvo: Een familiezaak met toekomstvisie


De zonen Wim en Tom hebben het heft in handen genomen. Sinds hun overname is het bedrijf dan ook in volle expansie. Momenteel telt het team 35 gedreven medewerkers met een ruime kennis in hun vakgebied.

Sedert juni 2000 betrok Boven Yvo nieuwe werkplaatsen en burelen te Doornpark 59 in Beveren-Waas. Daar worden alle ramen en deuren vervaardigd. De combinatie van een gemoderniseerd machinepark en vakbekwame medewerkers levert keer op keer producten van uitmuntende kwaliteit.

Boven Yvo N.V. is een familiebedrijf, en dat geeft de toekomstige klanten aanzienlijke troeven in handen. Op die manier is er steeds een rechtstreekse kwaliteitscontrole op productie en plaatsing.

Service, kwaliteit en innovatie wordt dan ook hoog in het vaandel gedragen.

Jonge aannemer van het jaar

De prijs voor ‘Jonge Vlaamse Aannemer van het Jaar’ is een initiatief van de Vlaamse Confederatie Bouw en erkent en ondersteunt de jonge bedrijfsleiders van toonaangevende bedrijven in de bouwsector. De genomineerden worden voorgedragen door de lokale bouwconfederaties, die zo invloedrijke bedrijven uit hun streek belonen voor hun bijdrage aan de industrie en de beroepsvereniging. De genomineerden worden door de Vlaamse Confederatie Bouw gehuldigd.

Boven Yvo NV Beveren is een geprefereerd Reynaers Partner.

  • Perfect advies bij bouwplannen
  • Fabricage in eigen atelier
  • Professionele plaatsing
  • Meerjarige garantie
Renson premium ambassador logo

Certificaat

Boven Yvo is CE-gecertificeerd. Alle documenten met bertrekking tot CE certifiëring zijn op eenvoudige manier aan te vragen.

Keurmerk

Boven Yvo is tevens ook in het bezit van het keurmerk van de Federatie Aluminium Constructeurs.FAC (Federatie Aluminium Constructeurs) keurmerk,

Partners

Wij werken onder meer samen met volgende betrouwbare partners:

Aluminium gevelbekleding – Mato
Poorten – Hörmann
Glaswerk – AGC / Glaverbel
Alu Ramen /Deuren / Profielen – Reynaers
PVC / ALU Ramen Deuren Knokke – Roelants

Bezoek een van onze showrooms

Regio
Waasland

Regio
Gent

Regio
Vlaams Brabant

Wij zijn open op afspraak
bezoek de showroom

Onze toonzalen bezoeken is mogelijk en we maken graag tijd voor u. Gelieve daarom een afspraak te maken.