DE SPECIALIST IN ALUMINIUM RAMEN & DEUREN

Nieuwbouw passief woning met aluminium ramen en deuren in Wetteren

Locatie

Architekten

Architect

Profiel

Masterline 10

Glas

Thermobel Triple Glazing

De aluminium ramen en deuren van Reynaers passen perfect in het geheel van deze passiefwoning in Wetteren. MasterLine 10-vensters zijn ontworpen voor de bouwtrends van vandaag en morgen: energiezuinig bouwen, maximaal daglicht en veilige woningen (tot inbraakwerendheidsklasse 3). Deze Masterline versie wordt uitsluitend in de passiefbouw toegepast.

Thermobel Triple Glazing bestaat uit 3 glasbladen waarvan het buiten- en het binnenglasblad voorzien zijn van een superisolerende coating (standaard op positie 2 en 5). De spouwen tussen de glasbladen zijn gevuld met een thermisch gas (argon of krypton). Deze beglazing is van toepassing op passieve en lage-energie gebouwen .

Gebruikte stijlen

Voor het design van uw aluminium ramen en deuren heeft u een grote keuze aan kleuren en ontwerpen van aluminium profielen. Boven Yvo kiest steevast voor de vooruitstrevende kwaliteitsproducten van Reynaers Aluminium. Met Reynaers Aluminium kies je niet alleen voor stijlvolle vormgeving, comfort en kwaliteit, maar ook voor vakmanschap, innovaties en garantie.

Tom Boven - Zaakvoerder

Wij zijn open op afspraak
bezoek de showroom

Onze toonzalen bezoeken is mogelijk en we maken graag tijd voor u. Gelieve daarom een afspraak te maken.