DE SPECIALIST IN ALUMINIUM RAMEN & DEUREN

Glas

superisolerende beglazing

AGC Thermobel

Glas is een onmisbaar materiaal geworden in uw leefruimte. Geassembleerd tot isolerende beglazing is het immers de perfecte bondgenoot in uw streven naar comfort. Dankzij zijn solide industriële en technische expertise in de vervaardiging van dubbele en drievoudige beglazingen is Thermobel de referentie op het gebied van isolerende beglazingen. Alle materialen die bij de productie van Thermobel gebruikt worden, zijn geselecteerd op grond van strikte interne specificaties die meestal strenger zijn dan de geldende normen: een bewijs van absolute kwaliteit en betrouwbaarheid! Op basis van de meest geavanceerde technologische vorderingen op de markt leveren Thermobel producten steeds innoverende, sterke, veilige en milieuvriendelijke oplossingen.

Milieu- en energieprestaties

De Thermobel beglazingen hebben niet alleen het CE-keurmerk om aan te geven dat ze in overeenstemming zijn met de Europese normen, maar beschikken ook over belangrijke andere certificaten met betrekking tot milieu- en energieprestaties.

Cradle to Cradle

Thermobel bestaat uit twee of drie glasbladen en aanvullende componenten, die nodig zijn om de glasbladen te assembleren tot dubbel – of drievoudig glas. De glasbladen* zijn Cradle to Cradle CertifiedTM Silver, dit keurmerk wordt verstrekt door het Cradle to Cradle Products Innovation Institute. Dit bijzonder strenge programma beoordeelt het duurzame karakter van een product in zijn geheel, dus gedurende zijn hele levenscylus.

PassivHaus

Verschillende samenstellingen drievoudig glas Thermobel TG voldoen aan de criteria van ‘PassivHaus’ en kunnen hierdoor bijdragen aan het verkrijgen van het bijbehorende certificaat voor de bouw van een passief huis.

Wij zijn open op afspraak
bezoek de showroom

Onze toonzalen bezoeken is mogelijk en we maken graag tijd voor u. Gelieve daarom een afspraak te maken.