Boven Yvo N.V.

Boven Yvo N.V. is zowel voor nieuwbouw als renovatie gespecialiseerd in hoog kwalitatieve aluminium ramen en deuren. Boven Yvo biedt U reeds meer dan 40 jaar vakmanschap en is daarmee uitgegroeid tot een gekende familiezaak in de wijde regio van het Waasland tot Oost-Vlaanderen en verder. Gedreven door het succes in deze regio werden er 2 nieuwe filialen in Beervelde en Opwijk opgericht.

Boven Yvo NV ontvangt de prijs voor Jonge Vlaamse Aannemer van het JaarBoven Yvo: Een familiezaak met toekomstvisie

De zonen Wim en Tom hebben het heft in handen genomen. Sinds hun overname is het bedrijf dan ook in volle expansie. Momenteel telt het team 35 gedreven medewerkers met een ruime kennis in hun vakgebied.

Sedert juni 2000 betrok Boven Yvo nieuwe werkplaatsen en burelen te Doornpark 59 in Beveren-Waas. Daar worden alle ramen en deuren vervaardigd. De combinatie van een gemoderniseerd machinepark en vakbekwame medewerkers levert keer op keer producten van uitmuntende kwaliteit.

Boven Yvo N.V. is een familiebedrijf, en dat geeft de toekomstige klanten aanzienlijke troeven in handen. Op die manier is er steeds een rechtstreekse kwaliteitscontrole op productie en plaatsing.

Service, kwaliteit en innovatie wordt dan ook hoog in het vaandel gedragen.

Jonge aannemer van het jaar

De prijs voor ‘Jonge Vlaamse Aannemer van het Jaar’ is een initiatief van de Vlaamse Confederatie Bouw en erkent en ondersteunt de jonge bedrijfsleiders van toonaangevende bedrijven in de bouwsector. De genomineerden worden voorgedragen door de lokale bouwconfederaties, die zo invloedrijke bedrijven uit hun streek belonen voor hun bijdrage aan de industrie en de beroepsvereniging. De genomineerden worden door de Vlaamse Confederatie Bouw gehuldigd.

Certificaat

Boven Yvo is CE-gecertificeerd. Alle documenten met bertrekking tot CE certifiëring zijn op eenvoudige manier aan te vragen. Download ons CE Certificaat

Partners

Wij werken onder meer samen met volgende betrouwbare partners: