Aluminium ramen

Ramen vormen je venster op de wereld. Ze bepalen jouw zicht op de leefomgeving. Maar ze zijn veel meer dan dat! Dankzij je ramen kan je jouw woning een eigen cachet geven. Daarom bestaat er bij Boven Yvo een raamprofiel voor elk huis. Van klassiek en romantisch tot strak en modern. Je kan ook kiezen uit verschillende openingtypes: naar binnen of naar buiten openend, draai – en kipramen, dubbel openslaande ramen, … De mogelijkheden zijn eindeloos.

Concept System

Het Concept System is vandaag de referentie voor een uitgebreid gamma ramen en deuren. Dit systeem wordt aangeduid door de letters CS, gevolgd door een getal dat de inbouwdiepte van het profiel in millimeter weergeeft. Hoe groter de inbouwdiepte, hoe beter de isolatiegraad van het raam- of deurprofiel.

Slim Line

De Reynaers Aluminium Slim Line (SL 38) is een specifiek raam- en deursysteem dat bestaat uit ultraslanke profielen voor de constructie van fijn geprofileerde aluminium ramen en deuren.

Masterline

Masterline 8 is het raamsysteem van de toekomst. Dit systeem is verkrijgbaar in alle isolatieniveaus en een veelheid aan designvarianten.

Zowel Concept System, Slim Line als Masterline zijn verkrijgbaar in verschillende stijluitvoeringen en beschikbaar in meer dan 400 RAL-kleuren.

Gordijngevels

Een glasgevel geeft je woning een uniek uitzicht. Grote glaspartijen hebben immers een architecturaal effect waar niemand kan naast kijken. Een façade in glas verhoogt bovendien het wooncomfort omdat je veel natuurlijk licht de woning binnentrekt.

In combinatie met superisolerend glas (en een goede zonwering) kan een glasgevel, ten slotte, ook het energieverbruik gunstig beïnvloeden. Zo hou je het gezellig warm tijdens de koude wintermaanden en blijft het aangenaam van temperatuur bij volle zomerzon. Plannen om een moderne gezinswoning te bouwen met indrukwekkende glaspartijen? De gevelsystemen van Reynaers laten toe om deze perfect in een nieuwbouwwoning te integreren en je energiehuishouding te optimaliseren.

Aluminium ramen en deuren van Boven Yvo, de beste keuze

Boven Yvo produceert en plaatst aluminium ramen en deuren voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit voor particuliere, commerciële en industriële projecten. Wanneer u aan aluminium ramen en deuren denkt is Boven Yvo uw geschikte bouwpartner, ongeacht de grootte van uw project.

De isolatiewaarden van een aluminiumprofiel beperken zich niet enkel tot de thermische isolatie. Ook voor geluidsisolatie is aluminium een goede keuze. Voor dikker glas zijn aluminium profielen zelfs de beste keuze vanwege de sterkte van de aluminium profielen. Voor meer informatie in verband met de premies informeren wij u graag in één van onze showrooms.

Voor het design van uw aluminium ramen en deuren heeft u een grote keuze aan kleuren en ontwerpen van aluminium profielen. Boven Yvo kiest steevast voor de vooruitstrevende kwaliteitsproducten van Reynaers Aluminium. Met Reynaers Aluminium kies je niet alleen voor stijlvolle vormgeving, comfort en kwaliteit, maar ook voor vakmanschap, innovaties en garantie.

Met aluminium ramen en deuren gaat u voor de meest onderhoudsvriendelijke en duurzame keuze die u kan maken. Maar wist u dat aluminium ook de meest veilige keuze is voor uw ramen en deuren? Bekijk deze en deze video’s en ontdek meer over de testen voor brandveiligheid en tegen inbraak.

Contacteer Boven Yvo of kom langs in een van onze showrooms in de regio Gent, Beveren of Aalst.