DE SPECIALIST IN ALUMINIUM RAMEN & DEUREN

Aluminium ramen en deuren

Aluminium ramen en deuren

Voor het design van uw aluminium ramen en deuren heeft u een grote keuze aan kleuren en ontwerpen van aluminium profielen. Boven Yvo kiest steevast voor de vooruitstrevende kwaliteitsproducten van Reynaers Aluminium. Met Reynaers Aluminium kies je niet alleen voor stijlvolle vormgeving, comfort en kwaliteit, maar ook voor vakmanschap, innovatie en garantie.

Boven Yvo produceert en plaatst aluminium ramen en deuren voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit voor particuliere, commerciële en industriële projecten. Wanneer u aan aluminium ramen en deuren denkt is Boven Yvo uw geschikte bouwpartner, ongeacht de grootte van uw project.
 
 Wij helpen u graag verder met al uw vragen omtrent de verschillende oplossingen die wij kunnen bieden op het gebied van deuren. Aluminium buitendeuren, pivoterende deuren en schuifdeursystemen.  Maatwerk in deuren is de standaard, dus aarzel niet om ons uw vragen kenbaar te maken.
 
Contacteer Boven Yvo of kom langs in een van onze showrooms in de regio GentBeveren of Aalst.

Boven Yvo NV Beveren is een geprefereerd Reynaers Partner.

 • Perfect advies bij bouwplannen
 • Fabricage in eigen atelier
 • Professionele plaatsing
 • Meerjarige garantie

BEDIENINGSSYSTEMEN


RAMEN

vast raam
Naar binnen opendraaiend
valraam
draai-kipraam
tuimelraam
Taatsraam
dubbel opendraaiend raam


DEUREN

enkel deur naar buiten opendraaiend
dubbele deur naar buiten opendraaiend
enkele deur naar binnen opendraaiend
dubbele deur naar binnen opendraaiend
pivoterende deur


SCHUIFDEUREN

1 VAST DEEL + 1 SCHUIVEND DEEL
2 SCHUIVENDE DELEN
1 VAST DEEL + 2 SCHUIVENDE DELEN
2 VASTE DELEN + 1 SCHUIVEND DEEL
2 VASTE DELEN + 2 SCHUIVENDE DELEN
4 SCHUIVENDE DELEN
1 VAST DEEL + 2 SCHUIVENDE DELEN
3 SCHUIVENDE DELEN
hOEKOPLOSSINGEN
VOUWDEUR CF 77

VEILIGHEID

Aluminium op zich is al een eerste stap naar een goede beveiliging. Het is van nature hard en vrijwel onvervormbaar. Maar er zijn nog meer manieren om je tegen inbraak te beschermen.

 • Sloten op je deuren: Extra scharnieren, uitliftbeveiliging en dievenklauwen beveiligen je aluminium deuren wanneer pennen uit het scharnier worden gehaald. Het scharnier kan niet meer geforceerd worden en je deur blijft veilig dicht.
 • Meerpuntshaakslot: Het slot van je raam of deur wordt door de hak extra vergrendeld en is aan de buitenkant niet van een gewoon slot te onderscheiden.
 • Kokervormige glaslatten op je schuifdeuren: Inbreken zonder glasbreuk wordt op die manier onmogelijk. Het glas wordt meestal aan de binnenkant vastgezet en kan er dus niet zomaar worden uitgehaald.
 • Handgreep met cylinderslot op je ramen: De perfecte beveiliging van je opengaande ramen. Voor inbrekers blijven die nu potdicht!

Met aluminium ramen en deuren gaat u voor de meest onderhoudsvriendelijke en duurzame keuze die u kan maken. Maar wist u dat aluminium ook de meest veilige keuze is voor uw ramen en deuren tegen inbraak? Bekijk in deze video de inbrekerstest!

Bovendien zijn aluminium ramen van Reynaers een enorm brandveilige oplossing. Aluminium is een niet-brandbaar materiaal. Ontdek hoe vuurbestendig Reynaers aluminium ramen zijn in de brandveiligheidstest in deze video.

ISOLATIE

Thermische isolatie

Perfect geïsoleerd… in alle openheid
De aandacht voor het algemeen energieverbruik is sterk toegenomen. Ook Boven Yvo is begaan met het milieu en investeert volop in het verbeteren van de energie-efficiëntie van je woning. Onze nieuwste profielen houden nu al rekening met de toekomstige Europese regelgevingen voor nieuwbouwwoningen of renovatieprojecten. Alle profielen zijn leverbaar in 3 isolatieniveaus:

 • Renovatie of nieuwbouw (conform de EPB eisen): voor woningen met een muurisolatie van 8 à 10 cm.
 • Lage energiewoning: voor woningen met een muurisolatie van 12 à 15 cm.
 • Passiefbouw: voor woningen met een muurisolatie van 16 à 24 cm.

Geluidsisolatie

De isolatiewaarden van een aluminiumprofiel beperken zich niet enkel tot de thermische isolatie. Ook voor geluidsisolatie is aluminium een goede keuze.

Voor Reynaers systemen wordt de isolatiewaarde gedefinieerd door de profielen in combinatie met de pakkingen. De keuze voor de juiste beglazing heeft natuurlijk ook een grote impact. Speciale akoestische beglazing verhoogt de prestaties drastisch.

Voor dikker glas zijn aluminium profielen zelfs de beste keuze vanwege de sterkte van de aluminium profielen. Voor meer informatie in verband met de premies informeren wij u graag in één van onze showrooms

Contacteer ons of kom langs in een van onze showrooms in de regio Gent, Beveren of Aalst.

Onze werkwijze

1. Contact

Na het eerste contact wordt een afspraak gemaakt om alles te bespreken en op te meten.

2. Prijsofferte

De prijsofferte wordt u toegestuurd binnen de afgesproken termijn.

3. Toelichting

Daarna wordt een afspraak gemaakt in de toonzaal om de prijsofferte toe te lichten.

4. Opmeten

Na het plaatsen van uw bestelling wordt u gecontacteerd door onze projectleider die alles tot in de puntjes opmeet en uitwerkt.

5. Afspraak

Wij contacteren u een aantal weken op voorhand om een exacte datum af te spreken voor de uitvoering van uw project.

6. Uitvoeren

Tijdens de uitvoering volgen wij alles nauwgezet op en houden we u op de hoogte van uw project.

7. Factuur

Eens alles is afgerond wordt de eindfactuur toegestuurd.

Wij zijn open op afspraak
bezoek de showroom

Onze toonzalen bezoeken is mogelijk en we maken graag tijd voor u. Gelieve daarom een afspraak te maken.