Aluminium deuren

De eerste indruk van een woning of een ruimte krijg je van zodra je de deur opent. Daarom hebben we een reeks prachtige aluminium deuren in ons gamma. Die doen stuk voor stuk recht aan de stijl van jouw huis: van eigentijdse slanke profielen tot robuuste en romantische. Er is voor elk wat wils.

Concept System

Het Concept System is vandaag de referentie voor een uitgebreid gamma ramen en deuren. Dit systeem wordt aangeduid door de letters CS, gevolgd door een getal dat de inbouwdiepte van het profiel in millimeter weergeeft. Hoe groter de inbouwdiepte, hoe beter de isolatiegraad van het raam- of deurprofiel.

Slim Line

De Reynaers Aluminium Slim Line (SL 38) is een specifiek raam- en deursysteem dat bestaat uit ultraslanke profielen voor de constructie van fijn geprofileerde aluminium ramen en deuren.

Masterline

Masterline 8 is het raam- en deursysteem van de toekomst. Dit systeem is verkrijgbaar in alle isolatieniveaus en een veelheid aan designvarianten.

Zowel Concept System, Slim Line als Masterline zijn verkrijgbaar in verschillende stijluitvoeringen en beschikbaar in meer dan 400 RAL-kleuren.

 Aluminium schuifdeuren op maat van elke woning

De Concept Patio (CP) reeks omvat meerdere aluminium schuifsystemen die worden toegepast in renovatie- en nieuwbouwprojecten. Elk systeem binnen de CP reeks is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: monorail, duorail en 3-rail en hefschuif- of schuifsysteem.

Hi-Finity is het minimalistisch schuifsysteem van Reynaers Aluminium. Alle profielen worden volledig weggewerkt in de vloer en de muren wat resulteert in transparante oppervlaktes en een superslank design.

Kies je nieuwe vouwwand passend bij de stijl van jouw woning

Een vouwwand (CF 77) laat toe om tuin en terras maximaal te integreren in de woning. Met een vouwwand kan een hele raampartij geopend worden. Er bestaan verschillende designvarianten die de uitstraling van je woning mee bepalen. De vouwwand is verkrijgbaar in een functionele stijl alsook in ‘Slim Line’ met slanke profielen (CF 77 – SL).

Zoekt u kwaliteit in een deur? Kies een aluminium deur

Boven Yvo biedt u aluminium deuren van Reynaers aluminium.  Zo geniet u steeds van de hoogste kwaliteit aluminium profielen. Boven Yvo zorg er voor dat uw deuren voldoet aan de hoogste normen.

Veiligheid

Combineer uw aluminium deuren met veiligheidsglas en vorm de ideale barrière om ongewenste bezoekers buiten te houden. Voorzie dubbel glas of super isolerend glas en isoleer je deur extra goed tegen de koude of hitte.

Aluminium deuren kiezen

Binnendeuren, buitendeuren of schuifdeuren? Wij helpen u graag verder met al uw vragen omtrent de verschillende oplossingen die wij kunnen bieden. Maatwerk in deuren is de standaard, dus aarzel niet om ons uw vragen kenbaar te maken.
 Contacteer Boven Yvo of kom langs in een van onze showrooms in de regio Gent, Beveren of Aalst.